Kursus Roti dan Donat
Antara produk roti ban manis dan donat yang dihasilkan
Inilah proses awal membuat roti
Bersungguh-sungguh nampaknya para peserta kita ni.
Kursus Roti Ban Manis dan Donat telah diadakan baru-baru ini. Seramai 11 orang peserta dari sekitar KL/Selangor, Segamat dan Kluang,Johor telah menyertai kursus ini yang diajar oleh Chef Yanti. Pelbagai jenis roti dan donat telah dipelajari didalam kelas ini. Pendekata, bukanlah susah sangat untuk membuat roti, cuma kena tahu teknik dan peralatan yang sesuai. Kalau ada sesiapa yang nak belajar membuat roti untuk bisnes atau makan sendiri , kita ada satu lagi kelas iaitu pada 28 Februari nanti. Berminat bolehlah menghubungi saya di 014-3247478.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
-
Di pasaran terdapat berbagai-bagai jenis gula. Samada untuk masakan harian ataupun untuk baking seperti membuat kek,biskut, roti dan sebagai...
-
>> Kek yang mempunyai komposisi bahan yang seimbang dan suhu oven yang stabil tidak akan merekah. Adakalanya kek yang kita buat menja...
-
Jika kita membeli kek di pasaraya, kita akan mendapati kek itu tahan berbulan-bulan walaupun tidak disimpan di dalam peti sejuk. Apakah rahs...
No comments:
Post a Comment