Biskut-biskut yang dihias dengan coklat jenama Collata.
Semalam saya telah menghadiri promo coklat jenama Collata di Bagus Marketing, Shah Alam. Chef Khairy telah menunjukkan cara-cara membuat dan menghias biskut menggunakan coklat Collata. Menurut beliau, biskut jika dihias dengan coklat akan nampak lebih ekslusif, menawan dan tentunya enak. Bagi yang berniaga biskut, presentation dengan hiasan coklat ini tentunya menarik minat pelanggan untuk membeli biskut anda. Untuk pengetahuan anda semua, produk coklat Collata didatangkan dalam pelbagai jenis seperti coklat compound, coklat susu, coklat putih dan coklat pelbagai perisa dan pewarna seperti perisa strawberi, perisa oren, lemon, mint dan lain-lain. Walaupun coklat Collata agak mahal dari jenama biasa, tapi rasanya memang sedap.Untuk mencairkan coklat ini mudah saja iaitu menggunakan cara double-boiler. Coklat ini boleh di dapati di kebanyakan kedai-kedai bahan kek.
No comments:
Post a Comment