Kursus Kek Lapis 21 Dis 2008
Sebahagian peserta bergambar ramai. Maaflah jika ada yang tak masuk dalam gambar.
Sesi memotong kek untuk dibawa pulang.
Seramai 28 orang peserta telah mengikuti kursus membuat Kek Lapis Sarawak yang telah diadakan di Aniz Baking Centre, Tmn .Samudra, Batu Caves. Walaupun terpaksa bersesak sikit kerana penyertaan yang ramai, tetapi kelas berjaya juga dihabiskan pada pukul 5.00 ptg. Tahniah kepada para peserta yang hadir dan saya berharap anda semua akan mempraktikkan apa yg telah dipelajari pada hari tersebut.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
-
Di pasaran terdapat berbagai-bagai jenis gula. Samada untuk masakan harian ataupun untuk baking seperti membuat kek,biskut, roti dan sebagai...
-
>> Kek yang mempunyai komposisi bahan yang seimbang dan suhu oven yang stabil tidak akan merekah. Adakalanya kek yang kita buat menja...
-
Jika kita membeli kek di pasaraya, kita akan mendapati kek itu tahan berbulan-bulan walaupun tidak disimpan di dalam peti sejuk. Apakah rahs...
No comments:
Post a Comment