Kursus Kek cawan 16 Nov.2008
Para peserta menghias kek cawan masing-masing.
Sebelum menghias, kena buat kek dulu.
Sebahagian kek cawan yang dihasilkan
Kursus Kek Cawan dan Menghias dengan Krim Mentega telah diadakan baru-baru ini. Para peserta yang datang dari Melaka, Seremban, Shah Alam dan sekitar KL telah menunjukkan kesungguhan masing-masing dalam menghasilkan kek-kek cawan yang cantik dan menarik. Syabas diucapkan dan selamat maju jaya kepada anda semua.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
-
Di pasaran terdapat berbagai-bagai jenis gula. Samada untuk masakan harian ataupun untuk baking seperti membuat kek,biskut, roti dan sebagai...
-
>> Kek yang mempunyai komposisi bahan yang seimbang dan suhu oven yang stabil tidak akan merekah. Adakalanya kek yang kita buat menja...
-
Jika kita membeli kek di pasaraya, kita akan mendapati kek itu tahan berbulan-bulan walaupun tidak disimpan di dalam peti sejuk. Apakah rahs...
No comments:
Post a Comment