Assamualaikum kepada para pengunjung semua.Kursus di Aniz Baking Centre akan dijalankan sehingga bulan Jun dan berhenti rehat untuk Ramadan (Julai) dan Syawal (Ogos).Kursus akan diadakan semula selepas raya nanti.Berikut adalah Jadual Bulan Mei 2013.
Mei 2013
8/5/2013 (Rabu) - Aneka Pastri Rapuh dan Tat (RM130)
Resipi : Tat Keju Blueberi,Tat Buah-buahan,Tat Telur,Tat Crunchy Walnut,Apple Pie dan Cream Puff dengan filling kastad.
11/5/2013 (Sabtu) - Talam dan Kuih-Muih Part 2 (RM130)
Resipi : Talam Berlauk, Kole Kacang, Talam Labu Manis,Talam lapis, Bingka Roti,Apam Gula Hangus + 2 resipi bonus.
12/5/2013 - Kursus di tunda kerana ada kenduri perkahwinan saudara.
15/5/2013 (Rabu) - Aneka Kek Kukus (RM130)
Resipi : Kek Kukus Asam Manis, Kek Coklat Kukus,Kek Jejari Coklat,Kek Kukus Harmoni + 2 resipi bonus.
18/5/2013 (Sabtu) - Aneka Kek Untuk Bisnes (RM130)
Resipi : Kek Chocolate Moist,Soft Carrot Cake,Red Velvet Cake,Kek Buah Bakar,Kek Buah Kukus.
19/5/2013 (Ahad) - Biskut Raya Untuk Bisnes Part 1(RM150)
Resipi : Biskut Almond London,Biskut Tat Gulung, Mama Carrie,Biskut Cip Coklat,Biskut Aiskrim dan Shortbread Coklat.Resipi bonus dan Buku Biskut Percuma.Tip dan panduan bisnes biskut raya.
22/5/2013 (Rabu) - Bahulu dan Kek Gulung (RM150)
Resipi : Bahulu Cermai,Bahulu Kemboja,Bahulu Gulung,Marble Swissroll dan Benjy Swissroll.
25/5/2013 (Sabtu) - Puff Pastry,Croissant dan Danish (RM130)
Resipi : Cara membuat pastry berlapis spt Puff Sardin,Chicken Pie,Portuguese Egg Tart,Croissant dan Danish.
26/5/2013 (Ahad) - Kek Cawan dan Hiasan Krim Mentega (RM130)
Resipi : Kek Cawan Oren,Kek Cawan Coklat,Kek Cawan Kismis Walnut,Kek Cawan Span.Cara membancuh krim mentega dan menghias kek cawan dengan pelbagai corak yang menarik.
29/5/2013 (Rabu) - Hiasan Kek Dengan Fresh Cream (Non Dairy Whipping Cream) (RM150)
Resipi : Belajar membuat kek span coklat.Membancuh whip cream.Menghias Black Forest Cake,Choc Mousse Cake dan Bluebery Cake.
Waktu Kursus : 9.30 pagi - 2.30 petang.
Perlu Bawa : Pen dan slip bayaran saja.
Cara Booking : sms nama penuh anda dan tarikh kursus ke 014-3247478 atau emel ke admin@anizbakingcentre.com
Cara Bayar : seminggu sebelum kelas secara bank in atau online transfer ke akaun MAYBANK no : 562900001799 atas nama Prokarya Publishing and Distributors.
Nota dan sijil diberikan.
Tempat Kursus : Aniz Baking Centre,No 29-1, Jalan Nova U5/N,Subang Bestari,Seksyen U5, Shah Alam.
No comments:
Post a Comment