Aniz Baking Centre
Kursus Mei 2012
Kursus bulan Mei sudahpun menutup tirainya.Tahniah kepada para peserta yang hadir dan semoga anda semua maju jaya.Mari kita lihat gambar-gambar mereka.
Peserta kursus frozen Food.
Peserta kursus kek cawan dan mufin.
Kek keju yang telah disiapkan.
Peserta kursus kek keju.
Peserta kursus biskut raya.
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
Jenis-jenis gula dan kegunaannya
Di pasaran terdapat berbagai-bagai jenis gula. Samada untuk masakan harian ataupun untuk baking seperti membuat kek,biskut, roti dan sebagai...
Bagaimana Memulakan Perniagaan Kecil-kecilan
Semasa saya mengadakan kursus kek lapis, ada juga peserta yang bertanya kepada saya bagaimana nak memulakan perniagaan kek atau biskut secar...
Mengapa Kek Merekah
>> Kek yang mempunyai komposisi bahan yang seimbang dan suhu oven yang stabil tidak akan merekah. Adakalanya kek yang kita buat menja...
No comments:
Post a Comment