Aniz Baking Centre
Kursus Mei 2012
Kursus bulan Mei sudahpun menutup tirainya.Tahniah kepada para peserta yang hadir dan semoga anda semua maju jaya.Mari kita lihat gambar-gambar mereka.
Peserta kursus frozen Food.
Peserta kursus kek cawan dan mufin.
Kek keju yang telah disiapkan.
Peserta kursus kek keju.
Peserta kursus biskut raya.
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
Jenis-jenis gula dan kegunaannya
Di pasaran terdapat berbagai-bagai jenis gula. Samada untuk masakan harian ataupun untuk baking seperti membuat kek,biskut, roti dan sebagai...
Mengapa Kek Merekah
>> Kek yang mempunyai komposisi bahan yang seimbang dan suhu oven yang stabil tidak akan merekah. Adakalanya kek yang kita buat menja...
Melanjutkan Jangka hayat kek
Jika kita membeli kek di pasaraya, kita akan mendapati kek itu tahan berbulan-bulan walaupun tidak disimpan di dalam peti sejuk. Apakah rahs...
No comments:
Post a Comment