Kelas Terakhir Tahun 2011
Masih ada lagi 4 kelas yang akan berlangsung pada bulan Disember sebelum kami menutup tirai 2011.Pada 17/12- Frozen Food Part 1 iaitu mempelajari pelagai jenis kuih-muih yang boleh dibekukan.18/12 - Aneka Roti.Anda akan mempelajari cara membuat pelbagai jenis roti ban manis,donat, roti pizza dan roti kentang.Pada 24/12 - Homemade Chocolate.Cara-cara membuat coklat buatan tangan dari dapur anda sendiri,tidak perlu peralatan mahal.Manakala pada 25/12- Kek Cawan dan Hiasan Krim Mentega. Semua kelas masih ada kekosongan dan sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi Puan Noraini di talian 014-3247478 atau sms nama penuh dan tarikh kursus ke nombor yang sama juga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
-
Di pasaran terdapat berbagai-bagai jenis gula. Samada untuk masakan harian ataupun untuk baking seperti membuat kek,biskut, roti dan sebagai...
-
>> Kek yang mempunyai komposisi bahan yang seimbang dan suhu oven yang stabil tidak akan merekah. Adakalanya kek yang kita buat menja...
-
Jika kita membeli kek di pasaraya, kita akan mendapati kek itu tahan berbulan-bulan walaupun tidak disimpan di dalam peti sejuk. Apakah rahs...
No comments:
Post a Comment