Kursus 11/6 dan 12/6.

Alhamdulillah kursus Talam dan Kek Coklat telah berlangsung dengan jayanya pada minggu yang lalu.Tahniah diucapkan kepada para peserta yang datang dari jauh dan dekat.Ada peserta yang datang dari Brunei,Kluang Johor,Sungai Petani dan lain-lain.Moga ilmu yang dipelajari pada hari tersebut dapat dimanfaatkan untuk keluarga mahupun untuk bisnes anda.
Peserta kursus Kek Coklat bergambar kenangan.

Peserta kursus Talam dan Kuih-Muih .

2 comments:

bobhandburry said...

Salam kunjungan... teruskan berbloging.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

cucu tok mullah said...

salam...nak tanya kak noraini..
boleh tak kek tiramisu disimpan dalam chealer? kalau boleh berapa suhunya?? dan satu lagi kalau kek aiskrim boleh tak simpan dalam chealer? dan berapa suhunya kalau boleh....minta tunjuk ajar ....

Popular Posts