Mencecah hit ke sejuta pada 14 Jun 2010
Syukur ke hadrat Illahi kerana blog resipinoraini telah mencapai hit ke sejuta pada hari ini. Terimakasih di atas kunjungan anda semua dan saya berharap resipi, tip dan panduan yang tersiar dalam blog ini memberi manfaat kepada anda semua. Insyaallah , jika diizinkan olehNya, blog resipinoraini akan diupgrade ke website yang lebih cantik dan kemas.Adalah menjadi harapan saya untuk mempunyai domain sendiri satu hari nanti.Tentang perkembangan Aniz Baking Centre, kursus-kursus akan berlangsung sehingga bulan Julai ini.Kami akan bercuti panjang sempena Ramadan dan Hari raya Aidil Fitri. Lepas raya banyak pulak photo shoot untuk buku baru seperti Roti dan Pastri dan buku kek. Kalau tidak ada aral melintang, kursus akan disambung semula pada November 2010.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
-
Di pasaran terdapat berbagai-bagai jenis gula. Samada untuk masakan harian ataupun untuk baking seperti membuat kek,biskut, roti dan sebagai...
-
>> Kek yang mempunyai komposisi bahan yang seimbang dan suhu oven yang stabil tidak akan merekah. Adakalanya kek yang kita buat menja...
-
Jika kita membeli kek di pasaraya, kita akan mendapati kek itu tahan berbulan-bulan walaupun tidak disimpan di dalam peti sejuk. Apakah rahs...
5 comments:
tahniah puan, semoga terus berjaya!
salam pn.. kelas utk frozen food akan ada lg tak?? saya terlepas kelas utk bln jun..
Salam, tahniah...
Saya nak buat promo juga disini...Suri Baker's Centre...ingredient shop milik Bumiputera sepenuhnya. Lokasi di Sg Buloh (Bukit Rahman Putra)telah dibuka....
Sebarang info boleh hubungi saya En Hazrul (017-2055847)
tqvm...ur tip sgt2 membantu saya dalam membuat kek....hepy sgt bila kek yg saya buat menjadi, saya lebih senang masuk blog akak. semua respi yg saya try dr blog akak ni menjadi...alhamdullillah...moga akak success...aminnnn
Post a Comment