Selamat datang ke blog ResipiNoraini !

Kursus Terbaru di Aniz Baking Centre


Produk roti dan pastri yang telah dihasilkan oleh peserta.


Orang lelakipun minat juga buat roti ni. Nak bisnes lah tu.


Peserta tekun mendengar penerangan dari chef.


Para peserta dari kelas Frozen Food.Gambar produk langsung
tak sempat ambil. Selamat berjaya kepada anda semua.

Ini pula peserta dari kelas Kek Popular. Ha macam-macam kek
yang telah dibuat.Saya harap anda mencubanya di rumah nanti.

Pada hujung minggu yang lepas, telah berlangsung beberapa kursus seperti Kursus Kek Popular, Kursus Frozen Food dan Kursus Roti dan Pastri. Alhamdulillah ia telah mendapat sambutan yang sangat baik dari para peserta.Seramai 17 orang telah mengikuti kursus Kek Popular, seramai 24 orang mengikuti kursus Frozen dan 20 orang mengikuti kursus Roti dan Pastri. Saya berharap anda akan dapat mempraktikkan apa yang telah dipelajari dan seterusnya membuka langkah menjadi seorang usahawan, walaupun bermula dari rumah.

0 comments :