Kelas 19/2 dan 20/2 Sudah Penuh.
Ingin dimaklumkan kepada anda semua bahawa Kursus Kuih Talam 19/2 dan Kursus Kek Popular pada 20/2 sudah penuh.Sesiapa yang telah membuat bayaran hingga 16/2, anda termasuk dalam senarai 20 peserta.Kelas bermula pada pukul 10 pagi hingga 5 petang.Sila bawa pen dan slip pembayaran untuk semakan.Bahan-bahan dan peralatan lain disediakan oleh pihak kami. Sesiapa yang telah membuat tempahan untuk kursus Frozen Food (26/2) dan Kek Coklat(27/2) hendaklah membuat pembayaran kepada akaun yang diberikan dalam laman web kami. Tempat terhad kepada 20 peserta yang membayar awal. Terimakasih.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
-
Di pasaran terdapat berbagai-bagai jenis gula. Samada untuk masakan harian ataupun untuk baking seperti membuat kek,biskut, roti dan sebagai...
-
>> Kek yang mempunyai komposisi bahan yang seimbang dan suhu oven yang stabil tidak akan merekah. Adakalanya kek yang kita buat menja...
-
Jika kita membeli kek di pasaraya, kita akan mendapati kek itu tahan berbulan-bulan walaupun tidak disimpan di dalam peti sejuk. Apakah rahs...
No comments:
Post a Comment