Jadual Bulan Julai 2010

3/7/2010 (Sabtu) - ANEKA KEK KEJU (Yuran RM150)
Mempelajari cara membuat 6 jenis kek keju popular yang menggunakan kaedah bakar dan mendingin seperti, Kek Keju Tiramisu, Cotton Cheese Cake, Kek Keju Blueberi, Kek Keju New York, Kek Keju Brownies Kukus, Kek Keju Oreo. Turut ditunjukkan cara menghias kek keju tersebut agar cantik dipandang.

4/7/2010 (Ahad) - ANEKA BISKUT RAYA (Yuran RM150)
Resipi : B.Almond London,B.Cip Coklat,Tat Gulung ,Tat SriNona,Semperit ,Biskut Strawberi,B.Aiskrim,B.Gajus, Coklat Srikandi dan 3 resepi bonus.Tip bisnes biskut raya dan panduan membuat biskut.

10/7/2010 (Sabtu) - ANEKA TALAM DAN KUIH KOMERSIL (Yuran promosi RM120)
Resipi : Talam Cendol, Talam Keladi, Talam Suji, Serimuka Pandan,Kuih Gula Hangus (Sarang Lebah), KUih Tepung Pelita, Kuih Bakar Bijan, Puteri Ayu dan 4 resipi bonus kuih talam yang gerenti jadi.

11/7/2010 (Sabtu) - BAHULU DAN SWISSROLL (Yuran Promosi RM120)
Resipi : Bahulu Cermai, Bahulu Cappucino,Bahulu Pandan,Bahulu Kemboja,Bahulu Gulung,Swissroll Marble,Benji Roll,Blueberi Swissroll. Petua bahulu tahan lama dan packaging.

17/7/2010 (Sabtu) - KEK LAPIS SARAWAK (Yuran promosi RM120)
Resipi : Kek lapis Semarak, Kek Lapis Kincir Angin,Kek Lapis Prun,Kek Roll Senandung,Kek Roll Ceria. Turut diajar cara memotong dan menyusun kek untuk membuat pelbagai corak yang menarik.

18/7/2010 (Ahad) - KEK CAWAN DAN HIASANNYA (Yuran RM150)
Resipi : Kek Cawan Oren, Kek Cawan Coklat, K.C.Kismis Walnut, Kek Cawan Pandan dan 3 resipi bonus.Cara membancuh krim mentega dan menghias kek cawan dengan pelbagai corak menggunakan piping jelly, krim mentega.

24/7/2010 (Sabtu) - KEK POPULAR (Yuran RM150)
Resipi : Kek Span Vanila, Kek Span Coklat, Kek Pelangi,Kek Mentega Oren,Kek Buah, Kek Chocolate Moist bertopping coklat ganache, Kek Black Forest (Cara menghias kek), Kek Blueberi (cara menghias) dan Pandan Layer Cake.

25/7/2010 (Ahad)) - ANEKA BISKUT RAYA (Yuran RM150)
Resipi : B.Almond London,B.Cip Coklat,Tat Gulung ,Tat SriNona,Semperit ,Biskut Strawberi,B.Aiskrim,B.Gajus, Coklat Srikandi dan 3 resepi bonus.Tip bisnes biskut raya dan panduan membuat biskut.

Kursus dijalankan secara bengkel dari pukul 10 pg - 5 ptg.Yuran adalah RM150 untuk peserta pertama kali dan RM130 untuk bekas peserta kecuali kursus harga promosi seperti jadual diatas dimana semua peserta membayar harga yang sama iaitu RM120.Yuran dibayar pada hari kursus. Untuk mendaftar dan membuat tempahan, anda boleh menalifon ke 03-31675408 atau sms nama dan tarikh kursus ke 014-3247478.(Pn.Noraini).Tempahan melalui emel perlu menyertakan no. handphone sekali.Kursus diadakan di Aniz Baking Centre, Taman Samudra, Batu Caves, Selangor. Sijil diberikan kepada para peserta. Anda tidak perlu membawa barang kecuali pen dan yuran saja.

No comments:

Popular Posts