Selamat datang ke blog ResipiNoraini !

JADUAL KURSUS APRIL 2013

JADUAL APRIL 2013

6/4/2013           -    ANEKA KEK KEJU  (RM 130)
7/4/2013           -    ANEKA KEK UNTUK BISNES  (RM 130)
10/4/2013         -    BAHULU TRADISIONAL DAN MODEN (RM 130)
13/4/2013         -    ANEKA ROTI  BAN MANIS (RM 130)
14/4/2013         -    BISKUT RAYA UNTUK BISNES PART 2  (RM150)
17/4/2013         -    KEK COKLAT DAN HIASAN  (RM 130)
20/4/2013         -    FROZEN FOOD PART 2  (RM 130)
21/4/2013         -    HIASAN KEK DENGAN KRIM MENTEGA (RM 150)
24/4/2013         -    KUIH-MUIH RAMADAN  (RM 130)
27/4/2013         -    TALAM DAN KUIH-MUIH PART 1 (RM 130)
28/4/2013         -     KEK CAWAN DAN MUFIN  (RM 130)

Tempat Kursus : No.29-1,Jalan Nova U5/N,Subang Bestari, Shah Alam.(Kawasan kedai 3 tingkat,sederet dengan Pasaraya 99 Speedmart.)
Masa kursus : 9.30 pg - 2 petang.
Keperluan : Bawa pen dan slip bayaran saja.
Cara kursus : Hands-on berkumpulan.
Cara mendaftar : sms nama penuh anda dan tarikh kursus ke 014-3247478 (Pn.Noraini)

Untuk jadual lengkap, sila layari www.anizbakingcentre.com (klik pada jadual kursus) atau klik pada Jadual Aniz Baking Centre pada halaman blog ini.

Peserta kursus Bahulu dan Swissroll (Mac 2013)

Aniz Baking Centre Akan Berpindah ke Subang Bestari.

Ingin dimaklumkan bahawa Aniz Baking Centre akan berpindah ke Subang Bestari, Seksyen U5, Shah Alam bermula bulan April 2013. Alamat lengkap ialah No 29-1, Jalan Nova U5/N, Subang Bestari, Shah Alam. Disamping menganjurkan kursus-kursus masakan, kami juga menjadi pembekal bahan-bahan membuat kek.
Kami akan beroperasi di tingkat bawah.